Foredrag med Cato Zahl Pedersen

Overvinn begrensninger og frigjør ditt fulle potensial

Cato Zahl Pedersen – en ledende stemme innen motivasjon og suksess. Oppdag hvordan hans inspirerende foredrag kan bidra til å styrke ditt team, øke produktiviteten og nå forretningsmål. Med fokus på ledelse, motivasjon og endringshåndtering, vil Catos innsiktsfulle presentasjoner gi din bedrift et konkurransefortrinn.

Booking og kontaktSe foredrag

Spennende og motiverende foredrag

Gjennom hans engasjerende foredrag gir Cato innsikt i viktige suksesskriterier for individuell og teambasert ytelse. Oppdag hvordan hans livserfaring fra motgang til triumf kan inspirere og motivere ditt team til å oppnå nye høyder. Velkommen til en tankevekkende opplevelse med Cato Zahl Pedersen.

Send forespørsel

Er du den beste versjonen av deg selv, for fellesskapet?

I et samfunn som stadig blir mer individualistisk, er Cato opptatt av viktigheten av å beholde fellesskapsfølelsen og lagånden.

I dette foredraget snakker han om hvordan man skaper et arbeidsmiljø hvor alle ansatte bidrar til en god arbeidskultur. Han snakker om det å selv ta ansvar for trivsel på arbeidsplassen, og at det i stor grad handler om hvor man legger fokuset. Fokuserer du på de 10 prosentene som er en utfordring eller på de 90 som er positive? “Er du den beste versjonen av deg selv, også for fellesskapet?” handler om at du og de rundt deg skal nå sitt potensial.

Cato skulle ønske at flere yter før de krever, og stiller seg selv spørsmålet: Hva bidrar egentlig jeg inn med til fellesskapet?

Book foredrag

Absolutt mulig

Cato Zahl Pedersen deler sin unike livserfaring fra sykeseng til Sydpol, og forteller om de viktige individuelle og teammessige drivkreftene som kreves for å lykkes. Med støtte fra sitt nettverk, har han utfordret det “umulige” og tatt grep for å skape endring, selv når andre tvilte. Cato mener at begrensningene kun finnes i eget hode – og mulighetene likeså.

Trinn for trinn oppover i trappa, har han vært lidenskapelig opptatt av det å skape prestasjon. Det har dreid seg om både mulighetsorientering, planlegging, gjennomføringskraft, indre motivasjon, teamarbeid, og endringsvilje. Cato forteller om gjennombruddet i ulykken, Sydpolen og Mount Everest, men aller mest handler foredraget om metodene som ligger til grunn for å få ting til. Cato sin drøm er å både være og gjøre en forskjell, og «Absolutt mulig» handler om at du og de rundt deg skal nå sitt potensial.

Cato har opplevd stor suksess, heder og ære. Høydepunktene har vært mange, men de viser kun toppen av isfjellet. Bak prestasjonene ligger veien til resultatene. Det er dette Cato legger vekt på i dette foredraget. Det starter alltid med troen på seg selv, og Catos mål er å få deg til å tro på deg selv.

Tilbakemeldingene fra oppdragsgivere er at han treffer veldig godt hjerterota med et reflektert budskap som er relevant å overføre til egen virksomhet. Foredraget tilpasser han gjerne til virksomhetens utfordringer og målgruppe.

Book foredrag

"Foredraget var veldig inspirerende og en tankevekker for hverdagslivet. Gode innspill med tankevekkere om å gå i seg selv for å være den beste versjonen av seg selv, for fellesskapet."

Nina Selboskar
Ventistål AS

Kontakt og booking

Ønsker du å booke Cato Zahl Pedersen til ditt arrangement? Her kan du enkelt sende inn en forespørsel via kontakskjemaet – selvfølgelig uten forpliktelser. Så får du raskt en tilbakemelding på pris, dato og andre ting du måtte lure på. Ser fram til å høre fra deg!

"*" obligatorisk felt

[null]