Inspirerende innsikt for bedriftsvekst

#AbsoluttMulig

#AbsoluttMulig skal vise at det finnes løsninger på det meste for en armløs. Og da finnes det også muligheter for deg som har både armer og fingre. Men du må bestemme deg. Du må ville det selv.

Kontakt og bookingSe alle foredrag

Overvinnelse av fysiske begrensninger: Cato har vist en ekstraordinær evne til å overkomme fysiske begrensninger, noe som er tydelig gjennom hans prestasjoner i Paralympics.

Bidrag til samfunnet og inspirasjon: Gjennom sitt arbeid har Cato vist et dypt engasjement for å hjelpe andre med å finne sin egen vei til mestring og selvrealisering.

Eksepsjonelle eventyr og utfordringer: Eksepsjonell evne til å takle utfordringer som mange ville anse som uoverkommelige, selv for personer uten fysiske funksjonsnedsettelser.

Hva er #AbsoluttMulig?

Det finnes alltid en mulighet – selv om du kanskje ikke har oppdaget det enda. Men for å greie å oppdaget det, må du kanskje endre måten du tenker på. For det er hva du har inne i deg som er avgjørende for om du kan løse en oppgave eller ikke:

Cato Z har vist verden, men mest seg selv at «alt» er mulig. Det kan være «kaldt, hardt, tøft og langt» som turen til Sydpolen. Muligens virker det vanskelig. Til og med i yttergrensen for det du selv tenker at du greier å få til. Men det er #AbsoluttMulig

Dersom livet har kastet noe i ansiktet på deg som du har vanskeligheter med å finne ut av – så er det kanskje nettopp en personlig coaching-session med Cato du trenger. For å få nye perspektiver, men fremfor alt: Å finne styrken i deg selv som du kanskje ikke visste var der.

Når man skal gjøre noe helt nytt og noe som oppleves som så komplisert at man til å begynne med ikke vet hverken ut eller inn, er det kompetansen og ikke minst tilnærmingen Cato Z kan by på, du trenger å stifte bekjentskap med.

Men hva om det er en hel gruppe som skal gjennom en slik prosess?

Da kan det hende at et innledende foredrag med alle til stede fulgt opp med program for mindre grupper som kan være løsningen, slik det har vært for toppindrettsutøverne i flere tiår.

Noen ganger er det kanskje inspirasjon for skaperkraft du er på jakt etter. Det kan hende du trenger eksempelets makt for å vise deg veien videre. Og da henleder Cato oppmerksomheten på et enkelt faktum:

Tenk hva en armfull ti-fingret kan få til, hvis du vil det nok.

Det er altså ikke de fysiske forutsetningene, hverken i organisasjonen din eller i deg som enkeltmenneske som er avgjørende. Det er hva du vil, og om du vil det nok.

Kontakt og booking

Idrettsprestasjonene

Sydpolen

Mount Everest

Andre ekstremsporter

Catosenteret

71 grader nord – Skal vi danse ...

Para-Ung

For ett år siden startet Norges idrettsforbund samlingen Para-Ung. Utøverne som deltar har gledet seg i lang tid og er en stor motivasjon for utøverne.

Her forteller Cato Zahl Pedersen om hva samlingen er for. 40 uøvere fra 10 forskjellige idretter deltok.

Røde Fjær

Cato Zahl Pedersen er ambassadør for Lions Røde Fjær 2015. I denne filmen forteller han litt om hvorfor han støtter barne- og ungdomsprosjektet MITT VALG.

Lions Røde Fjær 2015 (Lions Red Feather 2015) går til inntekt for barne- og ungdomsprosjektet MITT VALG.

Kontakt og booking

Ønsker du å booke Cato Zahl Pedersen til ditt arrangement? Her kan du enkelt sende inn en forespørsel via kontakskjemaet – selvfølgelig uten forpliktelser. Så får du raskt en tilbakemelding på pris, dato og andre ting du måtte lure på. Ser fram til å høre fra deg!

"*" obligatorisk felt